Rabu, 3 Oktober 2012

Rahsia saya Beutskin Essence by SNE


Assalammualaikum...


Tengah-tengah bercerita pasal percutian ke Cameron hari tu yg tak habis-habis lagi, boleh pulak terselit entry promote satu produk ni. Erm...sana sini semua orang dah bercerita tentang kehebatan produk yg luar biasa ni. 




Act Hanis dah guna produk SNE ni dah lama dah. Masa tengah sakit teruk tempoh hari kira-kira 7 bulan yg lepas. Masa tu pun produk SNE Beutskin Essence ni tak terkenal masyur  macam sekarang. Hehehe...

Masa nak makan pun agak was-was. Yelah sebab harganya boleh tahan juga kalau nak di bandingkan dengan produk makanan kesihatan dan kecantikan yg lain. Ditambah pula produk yg belum berapa terkenal di pasaran pada masa itu. Tapi lepas mencuba untuk beberapa tempoh, Alhamdulillah terbukti keberkesanannya.

If uols sebelum ni pernah terbaca entry Hanis yg ni mesti ada Hanis sebutkan tentang pengambilan SNE capsule dan SNE Beutskin Essence. Memang dari sebelum operation awal Mac dulu till now still ambil tak pernah stop. Sampailah produk ni popular bila Hanis terlihat di FB, Blog mahupun webside-webside kecantikan. Ohmaigooddd!!! I can't belive bila Adira AF dan Ismaliza sendiri guna produk ni pada mereka dan terbukti kesahihannya. Hehehe...

For ur information, kita makan SNE Capsule dan SNE Beutskin ni bukan untuk cantik sahaja tau. Tapi ianya bagus untuk organ dalaman dan sistem badan kita. Bila Hanis baca buku testimoni pengguna SNE, memang ramai individu-individu diluar sana yg mengalami penyakit-penyakit teruk pulih dengan cepat tanpa kesan sampingan.

Hanis sendiripun ada buat testimoni pada diri sendiri, mak yg mengalami masalah kanser usus dan pakcik yg mengalami kencing manis sehingga pergelangan tangan yg hampir-hampir dipotong akibat telah busuk! Syukur, bukan nak kata sangat terbaik. Tapi ia sekurang-kurangnya dapat memulihkan kami. Okeh, disini Hanis nak review sedikit kepada uols yg masih lagi was-was tentang kehebatan poduk SNE atau SNE Beutskin Essence ni...



APAKAH ITU SNE BEUTSKIN ESSENCE

Beutskin Essence diformulasi dengan menggunakan ramuan unik super platinum yg diestrak daripada pati tumbuhan dan digabung dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan pantas demi mencerahkan dan memperbaharui sel kulit secara menyeluruh. Ia menggalakkan metabolisma sel dari dalam ke luaran supaya badan menjadi lebih sihat dan kulit menjadi lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahaslian dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.


5 FAKTOR UTAMA

1. Faktor pemutihan
2. Faktor pencerahan kulit
3. Faktor memperbaiki gen
4. Faktor metabolik
5. Faktor anti pengoksidaan


KANDUNGAN UTAMA




KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN

3 Hari - Fungsi hati dan buah pinggang distabilkan, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan ketara, kekangan salur darah meningkat, penghasilan hemoglobin meningkat dengan nyata, keseimbangan 'qi' dan darah deselaraskan dengan kecergasan dipulihkan.

10 Hari - Keadaan fizikal bertambah baik, penyingkiran toksin dalam hati, buah pinggang dan darah ditingkatkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lembut, kekenyalan dinding salur darah dipulihkan dan fungsi ovari diselaraskan.

30 hari - Toksin pada organ dalaman badan disingkirkan sepenuhnya, fungsi perlindungan kulit dipulihkan dan ditingkatkan, dan fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan.

60 hari - Fungsi perlindungan kulit dan keupayaan daya penahanan kulit ditingkatkan, fungsi endokrin diselaraskan, kulit menjadi lebih cerah berseri.

90 Hari - Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu pengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.

Penggunaan jangka panjang - Metabolisme berada pada tahap optimim, kulit lebih berseri, tiada celaan, gebu, lembut dan cerah.





MAKLUMAT TAMBAHAN

Untuk pengetahuan anda produk SNE adalah berasal dari negara China. Mendapat kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Doktor sendiri yg mengesyorkan produk ini kepada Hanis berbanding pemakanan ubat-ubatan hospital.

SNE Beutskin Essance bukan sekadar untuk kecantikan luaran, bahkan memperbaiki sistem dalaman kita terutama kaum wanita seperti masalah ovari, rahim, keputihan dan sistem peranakan kita.

Yang menariknya ada juga testimoni yg dilakukan kepada pasangan yg telah berkahwin selama 8 tahun namun belum mendapat zuriat. Setelah mengambil SNE Capsule dan SNE Beutskin Essence selama beberapa bulan, beliau disahkan hamil. InshaAllah semua ni juga atas kekuasaan Allah s.w.t.



p/s : Alhamdulillah, setakat ni Hanis dah makan SNE Beutskin Essence ni sebanyak 3 kotak dan SNE Capsule sebanyak 3 kotak juga (start waktu sakit tempoh hari). Masa datang rawatan susulan tu doktor terkejut sebab kesan luka cepat baik daripada jangkaan. Rahim Hanis juga doktor kata bersih dan cantik. Syukur sangat-sangat sebab produk ni sedikit sebanyak dapat membantu.

Hanis tak berani nak review pasal produk ni kalau tak uji pada diri sendiri dulu. N now dah nampak hasilnya baru berani nak story mory pada uols semua. Sesuatu yg baik tak salahkan kalau kita kongsi bersama. Sharing is caring! Selamat mencuba.

Lastly harga utk SNE Capsule RM200 dan SNE Beutskin Essence RM240 dipasaran. (Mahal tapi berbaloi. Hikhik)

nasubichanemoticon


67 ulasan:

  1. wooooowww!!!hiik SNE mmg da tgh popular k.hanis cyg..kberkesanan nye x perlu diragui.....nk try jgk tpi tgok bapak besar kapsul tu xjdi lh....hahahahha!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Timah...trylah, bagus produk ni. Mcm akak mkn CNI jg dulu. Tapi setakat ni x ada side effect lagi tau.

      Psl kapsul tu mmglah nampak besar. Tp dia soft je. Kalau nak senang telan, letak kt tempat panas2 dulu. Nanti lembut lagi senang telan n tolak trus dgn air.

      Cuba jgn tak cuba...hihi

      Padam
  2. salam hanis, saya mintak izin copy review awak ttg BE+SNE ni, esp. part yg cantikkan rahim tu. boleh ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam...
      Boleh, apa salahnya...
      Sharing is caring right? ^_^

      Padam
  3. boleh tak nak mintak izin copy pasal mak,pakcik,hanis tu??nak share kat orang lain yang sakit.

    BalasPadam
  4. owh, hanis dh lama makan eh.. zana x pernah cuba lagi.. maybe sbb tgk go on dgn supplement lain, so takut nak campur2.. hehehe.. patutlah kulit hanis lembut & cantik jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha..zana...lembut n cantiklah sangat..xada maknenye. Hanis mknpun sbb sakit tempoh hari. Tapi mak yg suruh teruskan walaupun skrg dh pulih. X totally pulih sgtlah zana.

      Hanis mkn sne sbb btk capsule n dia dr bhn2 semulajadi. X ada side effect. Bau pun ok n senang nak telan.

      Tak sangka pulak skrg produk ni dah makin fofular..hehe...

      Padam
  5. Balasan
    1. Hai Laila Aziz...

      Setakat ni mmg berkesan pada hanis n family...

      Padam
  6. salam kak, saya nak tahu ni. akak amek ubat tu akak makan skali dengan SNE capsule ke ? kalau kita nak amek SNE beutskin je boleh tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam fuzzy_affeeza,

      Masa akak sakit hari tu memang akak makan SNE BE dengan SNE Capsule sekali. For my suggestion, better mkn dulu SNE Capsule sekotak, n then baru makan SNE BE sahaja. Utk tindakbalas yg memuaskan.

      Sbb SNE Capsule ni berfungsi clearkan toxin atau penyakit dalam badan. Bila dah clear barulah mkn SNE BE untuk rawat sel-sel badan kita tu.

      Padam
  7. err..dah banyak.hanis guna. .mesti dah byk bonus utk bantu hanis kurangkan beban utk konsisten pd pduk kan..ye la murah sikit pduk tu tiap2 bulan kan...

    akak nora amalkan dr anak tenat dan akak sendiri peknen 4 bulan masa tu..kesan dia memg mengagumkan..kami tak telan kapsul tu. .kami kunyah je..sebab sne ni mcm scan pd masalah badan kita..kalo tak kunyah mana nak tahu kan..

    kalau nak tahu n tambah ilmu sne boleh je tanya akak..sharing is caring kan...016 304 5373 akak nora..

    oh ye..anak akak makin pulih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erm...betul kak, SNE ni untung mkn n jual..dapat pulangan blk dan kdg2 blh tukar balik dgn SNE tu semula. Memang bagus. Tapi Hanis byk bg bonus tu pada mak je. Kalau nak ikutkan pulangan mkn SNE dan kesan pada tubuh badan dah cukup memadai.

      Syukur Alhamdulillah, Hanis n family pun sekarang dah mkin pulih. Bukan bergantung 100% pd SNE ni, tapi sekurang2nya ia byk membantu memulihkan penyakit kita kan?

      InshaAllah bila ada masa nanti Hanis sms akak. Boleh share apa2 mengenai SNE ni. Thanks kak n salam kenal... :)

      Padam
  8. nak tnye kena mkn bape lama baru nampk kesannya?
    http://nurulnamasaya.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nurul ain,
      Depends on individual. Ada yg Hanis lihat dalam masa seminggu diorg dah blh nampak kesan pd wajah masing2.

      Kalau boleh teruskan mkn secara teratur. Tengok dalam masa 6 bulan. Mungkin boleh jd mcm Adira InshaAllah... :)

      Padam
  9. assalamualaikun, akak. saya nak tanya.akak mkn sehari berapa biji dan berapa kali sehari?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam...

      Hai Norhidayah, akak makan 2 biji je sehari..pagi atau malam.

      Padam
  10. Salam Hanis..salam ziarah dari saye...Saya nak mintak izin dari Hanis untuk copy paste psal produk SNE ni..boleh x?Sebab saya stokis SNE,itu yang nak mintak izin copy paste kat blog..nanti bagitahu ye hanis

    As-salam

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam, Eno Ahmad...

      Ye, saya izinkan. InshaAllah apa-apa yg baik datang dari blog saya ini saya sedia kongsi bersama. Semoga ianya sedikit sebanyak dapat membantu pada mereka yg memerlukan. InshaAllah...

      Padam
  11. Salam Hanis,selamat pagi :)
    Terima kasih banyak-banyak ye Hanis.Nanti saya letak kredit to your blog ok!
    As-salam

    BalasPadam
  12. Salam.. Sy teringin nk cube, tp mahal la pula... Kalau amik beutskin jew blh x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam...
      Hi Yus. Tiada masalah. Boleh juga.
      Memang agak mahal, tapi berbaloi. Cubalah :)

      Padam
  13. tumpang berniaga..sapa2 nak beli dan inject vitamin c cologen,glutax 5g nc24,vitamin c buyer, plasenta sheep sms atau wasap 0194803904..nor......saya boleh inject juga....

    BalasPadam
  14. nak inject pipi,dagu dan punggung bagi besar pun saya buat...sms 0194803904...nor....

    BalasPadam
  15. assalamualaikum tumpang tanya, kalau kulit yg berjerawat dan parut boleh hilang ke? hmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. InshaAllah boleh. SNE BE ni byk collagen. Bagus juga untuk kulit...

      Padam
  16. Utk dpt kesan yg cepat kena ambik berapa biji sehari...sya pernah terbaca adira ambik 6biji sehari..btul ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi...

      Hanis just ambil 2 biji sehari je. Mkn before tidur. SNE ni fleksibel. Tak perlu jadual yg ketat utk mkn. Bila2 masa shj boleh. Kalau stop pun tak ada kesan sampingan. Selamat mencuba!
      -.-

      Padam
    2. Assalamualaikum...yeke klau berhenti takde kesan..mcm mana dengan kesan jangka panjang..pasal tgk adira af tu mcm dah putih pucat..takut lak jadi camtu...

      Padam
  17. better ambik beutskin essence saja or sne je utk permulaan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Iny..

      Depends on individual. Tapi Hanis suggest better ambil SNE Capsule dahulu utk bulan pertama. Then terus sambung SNE BE atau boleh ambil serentak utk bulan pertama. Kemudian teruskan dgn SNE BE sahaja utk bulan2 berikutnya...Untuk maklumat lanjut blh baca http://hanisbarbiedoll.blogspot.com/2012/11/tips-untuk-pengguna-sne-beutskin_28.html ok

      Padam
  18. SALAM KAK HANIS... NAK MINTAK SHARE TESTIMONI KAK HANIS NI DENGAN PENGGUNA LAIN EA.. MUNGKIN BERGUNA UNTUK ORANG YANG BELUM CUBA PRODUK NI.. :)

    BalasPadam
  19. salam kak..sy bru jer bersalin dlm 10 hri...klu sy nk mkn sne n sne be bl agaknye sy blh amek...klu m'yusukan anak xder side effect ker kak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,

      SNE Capsule n SNE BE bagus utk org dalam pantang dan lps bersalin. Dapat tambah air susu. Dapat mengecutkan dan membersihkan rahim. Mengembalikan kesegaran dan tenaga pada badan.

      Padam
  20. salam hanis...sy penguna sd11....boleh x sy mkn. produk ni...? ada pape efek sampingan tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,

      Hanis rasa tak ada. Coz mama Hanis pun still mkn SNE walaupun tgh ambil ubat-ubatan dari Homepathy.

      Padam
  21. Salam Kak hanis.. kalau saya ambil kapsul tnpa yg lagi satu tu..berkesan tak? agak2 dlm berapa lama kesan untuk pencerahan tu. sorry.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Sakinah_Keyna,

      Depends on individual. Kalau just nak ambil BE shj pun ok. Tapi ada yg kata lbh berkesan ambil SNE Capsule n BE sekali utk bln pertama. Bulan berikutnya baru ambil BE shj. Hanis paham sbb produk SNE agak mahal harganya...InshaAllah, setakat ni produk ni mmg terbaik n berbaloi bg Hanis.

      Padam
  22. salam..boleh x nak amik review awak nie tuk customer saya?

    BalasPadam
  23. asalmualiakum saya nk tnya..klau brhti mkn , kulit kmbli normal x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam...

      Erm, better ambil berterusan. Kalau berhenti pun kulit tak jd masalah@kusam. Setakat ni produk ni tak ada side effect kalau tiba2 berhenti.

      Padam
  24. salam, beutskin essence ni mula nmpak kesan dalam berapa hari ye kak? :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,

      Bergantung pada individu. Mcm akak start mkn dulu minggu pertama dah nampak muka lbh cerah n berseri. Jerawat berkurangan :)

      Padam
  25. SNE TERBAIK! COD area KL dan Selangor.. blh hubungi sy.. https://www.facebook.com/1beutskinessence

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup, memang terbaik. Saya sangat berpuas hati :)

      Padam
  26. Assalamm...tumpang lalu ye. Jika anda mahu COD produk SNE, BE, EXCEL TEA atau produk lain di Kuantan, Kerteh, Paka dan Dungun boleh la call/wasap saya ye. 017 767 5056.
    Jemput visit ke website saya http://reenbeautyzone.blogspot.com/ or ke FB Page : Beauty Zone utk lawat produk pelangsingan dan kecantikan ye.

    BalasPadam
  27. salam kak...sy mgalami msalah jerawat n kulit yg xsekata so sy try mkan sne capsule dlu sekotak then sbb fhm2 je la student mne mampu utk bli btrusan kan sbb produk ni mhal la jgk..rase2 klu sy nk truskan blk mkan dgn BE je ok ke??

    BalasPadam
  28. salam..boleh saya dptkn no kak fizah? nk keep in touch abaout ths product.. tq :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak check di email k. Hanis dah reply no Hanis di email.

      Padam
  29. Salam,sy bru kawen,boleh ke mkn be sbb ad di cjog org len y jual sne pduk kata xboleh ambik kalo nak mengandung.sbb be kecutkn sluran peranakan.jd,kalo sy nk mengadung dlm ms trdkattrdkt,perlu ke sy brhnti pgmbln be?ape pduk y bleh dtruskn kalo rncg u ngandung?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Nur Rafidah...

      Apa yg Hanis tau, BE memang tak sesuai dan dilarang pengambilan ketika hamil. Betul, ia boleh mengecutkan rahim. Melalui pengalaman Hanis, baru-baru ni Hanis start ambil semula BE sebab since lepas operate last year dh lama stop. Tiba-tiba rs nak mkn semula BE. Tujuan masa tu nak ok kan kulit. Tiba-tiba rasa period delay lewat sangat plak. Macam rasa sesuatu, tapi masa tu tak pasti lagi pregnant.

      Hanis risau if pregnant terus stop BE. Masa tu baru makan dalam 14biji. Next week tu buat upt terus check ada 2 line. Alhamdulillah. Hanis pun asalnya ragu2 juga nak mkn BE semula sebab mmg plan nak cepat2 preg. Tak sangka mkn BE balik terus lekat. Bila dah tau memang Hanis x sentuh dah. Terus bg my mom. Now Hanis cont SNE Capsule pula.

      Padam
  30. Salam... Saya nak tanya parut luka yang lama dan yang baru boleh hilangkan ke dgn mkn SNE kpsul? Parut ni parut luka..berlubang..... :(. ... Boleh ke nak dpt putih mcm adira? Mmg adira guna ke bnda ni?

    BalasPadam
  31. Salam... Adira mmg kulit cerah cuma awal2 dulu sebelum jd artis, dia byk kena panas dan x jaga kulit sgt. So jgn mengharap sgt dpt kulit adira melainkn anda mmg berkulit cerah. Ikut pengalamn i pakai sne BE, produk ni mmg akan bersihkn kulit dan buang semua pigmen gelap akibat sinaran mentari. So kalau kulit asli adalah putih kuning, mmg hasil akhir adalah putih kuning

    BalasPadam
  32. salam...saya nak tanya kalau kulit yang suka berjerawat tak kira waktu..ok ker guna SNE kapsul..

    BalasPadam
  33. Remaja 17 tahun boleh tak gunakan produk BE ni??.Sebab saya salah seorang remaja yang ada masalah kulit berjerawat dan keputihan.bekas bekas jerawat menjadikan kulit nampak gelap dan kusam.Dan kat mana boleh dapatkan produk nie??

    BalasPadam
  34. SNE & BEutskin Essence mmg terbaik!!! Boleh dapatkan di www.qmaeshop.com atau FB Qma E-Shop ��

    BalasPadam
  35. salam, product ni leh hilangkan lingkaran bawah mata x?? tq...

    BalasPadam
  36. salam,kalau guna beutskin ja dlm sebulan,bole putih ka jugak?? :)

    BalasPadam
  37. dan satu lagi,umur 16 dah bole guna ka?? please....tolong jawab...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh nurul syazwani. Takde masalah...cume org preg je tak digalakkan...

      Padam